Welke vloer in de badkamer leggen?

badkamer

Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om de vloer in de badkamer. Misschien denk je dat alleen tegels geschikt zijn voor de badkamervloer. Het is natuurlijk een voor de hand liggende keuze, maar zeker niet de enige. Welke vloeren nog meer geschikt zijn voor de badkamer, lees je in deze blog! 

PVC Vloer

PVC is ontzettend populair tegenwoordig. En dat is ook helemaal niet gek, want PVC komt in veel soorten. PVC kan er heel goed uitzien als een mooie natuurstenen tegel of een parketvloer. PVC heeft verschillende voordelen. Naast dat PVC prijsvriendelijk is, geeft het ook meer comfort aan je voeten. PVC voelt warmer aan, ook wanneer je geen vloerverwarming hebt. Ook heeft PVC een lange levensduur: deze vloer kan wel tot 30 jaar meegaan. Op zoek naar een pvc vloer in Den Haag? Of een pvc vloer in Zwolle

Gietvloer

Zoals de naam het al zegt, wordt een gietvloer gegoten. Een dun laagje vloeibare kunststof wordt over de ondervloer aangebracht. Deze vloer kan in elke gewenste kleur gegoten worden, maar de betonlook is het meest populair. Plinten zijn bij deze vloer overbodig en de vloer is ideaal wanneer je op zoek bent naar een moderne uitstraling. Niet alle gietvloeren zijn geschikt voor een badkamer, vraag daarom een expert om advies. Het grote nadeel van een gietvloer is de prijs. Vaak ligt de prijs tussen de 75 en 130 euro per vierkante meter.

Waterbestendig laminaatLaminaat is al jaren populair, maar kende altijd één groot nadeel. Een laminaatvloer kan namelijk niet goed tegen water of vocht. Waterbestendig laminaat is ideaal voor de badkamer. Zo kun je de vloer op de verdieping gewoon doorleggen en hoef je niet na te denken over een aparte vloer voor de badkamer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *