Wat zijn jaloezieën

Op zoek naar raamdecoratie maar je weet nog niet precies wat? Lees dan verder!

Raamdecoratie zie je in veel verschillende vormen. Zo kan je kiezen voor gordijnen, rolgordijnen tegen de muur, rolgordijnen op de kozijnen en jaloezieën.

Het zit al een beetje in de naam: Jaloezieshop. Deze webshop verkoopt uitsluitend jaloezieën, maar wat zijn jaloezieën nou precies?

Jaloezieën worden ingezet om vanuit binnenshuis de zon te weren. De jaloezie bestaat uit een aantal horizontale lamellen. Door middel van het koord kan je de richting van deze lamellen aanpassen: zo bepaal je zelf hoeveel zonlicht er in je woning komt. Tevens is het aanpassen van de lamellen goed voor het bewaren van de privacy.

Soorten jaloezieën

Jaloezieën heb je in allerlei soorten en maten. Ze zijn beschikbaar in de standaardmaten van 16, 25, 35, 50 en 65 mm. Ook heb je enorm veel soorten jaloezieën. Zo heb je aluminium, houten, bamboe, pvc en smartfit jaloezieën. De abachi jaloezieën en bamboe jaloezieën zorgen voor een natuurlijke uitstraling.

Voordelen jaloezieën

De voordelen van jaloezieën onder elkaar:

  • Variatie, jaloezieën zijn te verkrijgen in alle soorten en maten: genoeg te kiezen dus!
  • Hygiëne, jaloezieën zijn gemakkelijk schoon te houden met een plumeau.
  • Natuurlijk licht, doordat je de horizontale lamellen van richting kan veranderen kan je zelf de hoeveelheid natuurlijke lichtinval regelen in je woning.
  • Gemak, jaloezieën zijn erg eenvoudig om te bevestigen.
  • Warmtewering en isolatie, mocht je een jaloezie van aluminium aanschaffen dan kan dit isolerend werken.
  • Geschikt voor elk budget, jaloezieën variëren erg in prijs en kwaliteitsklasse. Zo zijn jaloezieën betaalbaar voor iedereen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *