Waarom is slapen onder een linnen dekbedovertrek fijner?

Ik ben allergisch voor huisstofmijt en dit is natuurlijk heel erg vervelend want dit komt bijna overal op te zitten. Als ik katoenen dekbedovertrek om mijn bed hebt heb ik heel de nacht jeuk. Mijn dokter vertelde me dat het beste is als ik linnen beddengoed en dekbedovertrek haal zodat ik hier veel minder last van zou hebben. Ik wou wel linnen dekbedovertrek hebben van goede kwaliteit zodat dit wel lang mee gaat kunnen gaan omdat linnen best wel duur is. Ik kwam casacomodo.nl tegen op internet toen ik op zoektocht ging. Hier verkopen ze linnen dekbedovertrekken sets, linnen beddengoed, linnen tafelkleden, linnen tafellopers, linnen gordijnen, linnen plaids, linnen sierkussens en ga zo maar door. Het lijkt mij ook gewoon het handigst dat ik alles van linnen haal aangezien ze dit aanbieden op deze website. Ik begon bij linnen dekbedovertrek omdat dit nu het belangrijkst is en de rest komt later wel. Een linnen dekbedovertrek is hypoallergeen, vocht absorberend en comfortabel in alle seizoenen van het jaar. Op deze website als je bijvoorbeeld linnen beddengoed koopt, wordt het duurzaam en plasticvrij verpakt. Op de foto’s zie je ook dat linnen dekbedovertrek ook erg netjes staat in de slaapkamer het geeft echt een hotelkamer gevoel. U hoeft een linnen dekbedovertrek ook niet te strijken, hoe vaker u het wast, hoe zachter het materiaal wordt. Het is zelfs bewezen dat met een linnen dekbedovertrek u een betere nachtrust heeft. Linnen is ook nog is 3 keer sterker dan bijvoorbeeld katoen, is anti bacterieel dus bevat geen huisstofmijt. Het heeft een hoog absorberend vermogen waardoor het veel vocht op kan nemen maar toch niet zelf vochtig wordt. Heel fijn voor mensen die last hebben van opvliegers. Hun linnen dekbedovertrek is beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Ze hebben 4 maten: 140×220 cm, 200×200 cm, 240×220 cm en 260×220 cm. Alle linnen dekbedovertrekken worden met 1 of 2 kussenslopen geleverd. Ze verkopen ook hetzelfde linnen dekbedovertrek en linnen laken zodat de kleuren bij elkaar passen. Hun linnen beddengoed is Oeko Tex Standard gecertificeerd en dit betekent dat er onder andere geen schadelijke chemicaliën gebruikt zijn, en het eerlijk geproduceerd wordt.

Voor linnen dekbedovertrekken of ander fijn beddengoed

Een fijne website om te gebruiken met een rustgevende sfeer om naar te kijken. Ze geven veel informatie over waarom linnen zo goed is voor mensen met allergieën of baby’ en wat de voordelen ook zijn met het gebruik van linnen beddengoed. Hun producten worden eerlijk geproduceerd, met mensen die werken onder goede omstandigheden en eerlijk worden betaald. Er zitten geen schadelijke chemicaliën in. U kunt makkelijk contact opnemen als u vragen heeft over bepaalde producten of als u gewoon meer informatie wilt.

Bekijk de website ook zelf een keer

Ik ben blij dat ik linnen dekbedovertrek heb kunnen aanschaffen zodat mijn allergieën minder worden, ik raad u dus deze website aan omdat:

  • Uw producten hier geen schadelijke chemicaliën bevatten
  • U een verzending heeft van 1-2 werkdagen
  • U 14 dagen retourrecht heeft

Wilt u zelf nog meer weten over linnen dan kunt u ook eens de website bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.