Waarom ik kies voor meerwerk bij ons nieuwe huis

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar eindelijk kregen wij vorig jaar de kans om een nieuw huis te laten bouwen. We hebben het voorrecht om een vrijstaand huis te laten bouwen in Utrecht en komen te wonen in een gloednieuwe wijk. Bij het laten bouwen van een huis komt al genoeg kijken en er gaan een lange tijd overheen voordat het huis bewoonbaar is. Om over een paar jaar niet nog eens in een verbouwing te zitten, hebben wij gekozen voor onderstaand ‘meerwerk’. 

Dakkapel

Wij hebben er direct voor gekozen om een dakkapel te laten plaatsen. Dit zorgt ervoor dat wij in de toekomst de keuze hebben om te gaan verhuizen naar zolder. Je hebt verschillende soorten dakkapellen, dus verzamel genoeg informatie voordat je er één kiest. Wij hebben gekozen voor een Baskapel. Meer lezen over een Baskapel kan hier. Wil jij meer weten over dakkapellen? Op de website www.verhoefdakramen.nl kan je alles terugvinden.

Tuin

Ben je toch eenmaal aan het verbouwen, neem dan gelijk de tuin mee. Wij hebben gemerkt dat het een fijn gevoel geeft als bij de oplevering echt alles klaar kan zijn. 

Uitbouw

Vaak heb je de keuze uit standaard ‘maten’ van een huis, maar krijg je wel de optie voor een uitbouw. Een uitbouw levert je vaak enorm veel extra ruimte op. Wil jij later een uitbouw laten plaatsen? Dan zal dit vaak duurder zijn.

Heb jij nog tips? Laat het mij weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *