VELUX dakkapel basis

Mocht je op zoek zijn naar een dakkapel waarbij er meer daglicht je kamer naar binnen valt? Dan is VELUX dakkapel basis misschien wel dé oplossing voor jou! Dit dakkapel zorgt voor meer daglicht en voor een optisch grotere ruimte. Dit dakkapel is te bevestigen zonder de noodzaak van een vergunningsaanvraag. Zo maak je van een oude zolderkamer een ruime slaapkamer, een fijne zithoek of geef je je tuinhuis extra charme, het kan allemaal met een dakkapel van VELUX! Klik hier voor meer informatie.

Wat voor soort dakkapel past bij mij?

Bij het kiezen van je dakkapel heb je de keuze tussen twee manieren van openen: namelijk de tuimelvensters en uitzettuimelvensters. Het verschil tussen deze twee manieren zit in het openen van het dakkapel. Het uitzettuimelvenster klap je open door met een hendel aan de onderkant deze los te koppelen en bovenaan vast te klemmen.. Bij een tuimelvenster is het de bedoeling dat je dit dakkapel zo kan bewegen dat er genoeg frisse lucht naar buiten komt zonder last te hebben van de weersomstandigheden. Een tuimelvenster is vaak wat voordeliger dan een uitzettuimelvenster. Het voordeel van een uitzettuimelvenster ten opzichte van een tuimelvenster is het uitzicht: bij een uitzettuimelvenster wordt het dakraam vastgezet aan de bovenste scharnieren waardoor je gezichtsveld vrijwel onbeperkt is.

Specificaties dakkapellen

VELUX dakkapellen zijn voorzien van verschillende specificaties. Een greep uit de specificaties die VELUX verwerkt in haar producten zijn:

  • Buitenzijde zink, antraciet gecoat, onderhoudsvrij;
  • Rc-waarde 3,5 m2K/W;
  • Veiligheidsglas type -70;
  • Vensterbank zelf uitzoeken
  • Raamdecoratie toe te passen
  • Vergunningsvrij plaatsen dakkapel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *