Tips voor het inrichten van een kantoor

kantoor

Is jouw bedrijf de laatste jaren erg gegroeid en ben je op zoek naar een nieuw en groter kantoor? Het is belangrijk dat je dit kantoor in 1 keer goed inricht. Het zou zonde zijn om er later achter te komen dat je toch verkeerde keuzes hebt gemaakt. De inrichting van het kantoor heeft ook een grote invloed op de productiviteit van je personeel. In deze blog geven wij tips voor het goed inrichten van een nieuw kantoor.

Zorg voor voldoende licht

Daglicht is erg belangrijk voor in een kantoor. Ieder mens heeft daglicht nodig om goed te kunnen functioneren. Als werkgever is het erg belangrijk om hierop in te spelen. Zonder genoeg daglicht wordt je vaak moe, krijg je prikkelende ogen en is de kans op hoofdpijn groter. Zorg dus voor voldoende daglicht op het kantoor. 

Rustige plek

Het kan erg vervelend zijn om te werken met achtergrondgeluid. Sommige werknemers zullen zich hier echt aan storen en hierdoor gaat de kwaliteit van het werk omlaag. Om dit probleem aan te pakken kan je investeren in bureauschermen die het omgevingsgeluid dempen. Ook kan een phone booth een mooie oplossing bieden. Hier kunnen werknemers rustig bellen of mailen zonder afleiding.

Bekijk daarom eens de akoestische panelen van In-Zee. Zij kunnen je helpen met: akoestiek verbeteren

Milieuvriendelijkheid

Milieuvriendelijkheid is steeds vaker in het nieuws en wordt steeds populairder. Bedrijven worden haast moreel verplicht om hieraan mee te werken. Het komt ook steeds vaker terug in het interieur. Dit is dus ook iets om op te letten bij het inrichten van je nieuwe kantoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *