Tips voor een woonkamer make-over

Soms is het tijd voor iets nieuws. Zo ook als het aankomt op de inrichting van je huis, of nog specifieker: je woonkamer. Er zijn echter ontzettend veel manieren waarop je je interieur een make-over kunt geven. Ben je van plan je woonkamer binnenkort eens goed onder handen te nemen, maar kun je wel wat inspiratie hiervoor gebruiken? Dan komen onderstaande tips goed van pas.

Accessoires

Accessoires kunnen een hoop doen voor de uitstraling van je interieur. Ze laten je woonkamer er direct anders uitzien. Ga bijvoorbeeld voor nieuwe fluwelen kussentjes voor op de bank, of plaats een mooie kaars in het midden van de eettafel. Speel met verschillende kleuren en soorten accessoires om zo een nieuwe look te creeren.

Een nieuwe stoel

Een nieuwe stoel in je woonkamer is niet alleen mooi, maar tegelijkertijd natuurlijk ook nuttig. Je kunt er heerlijk in neerploffen na een lange dag op het werk. Ga bijvoorbeeld voor een stoel in een andere kleur dan je bank, of kies juist een matchende kleur om er zo één geheel van te maken. Neem ook eens een kijkje bij Verschoor wonen, het merk Urbansofa biedt bijvoorbeeld veel verschillende opties. 

Geef de muur een nieuwe kleur

De muur verven is een kleine ingreep die veel effect kan hebben. Ga bijvoorbeeld voor de nieuwste trendkleur, of doe eens totaal iets anders en kies bijvoorbeeld voor een gele muur. Er is veel mogelijk, bedenk dus vooral van welke kleur jij blij wordt. Je zult er immers de hele dag tegenaan moeten kijken. 

Een nieuw tapijt

Ook een nieuw tapijt kan veel invloed hebben op de sfeer in je woning. Het is niet alleen warm aan je voeten, maar kan tegelijkertijd ook een echte eyecatcher zijn. Kies voor een egale variant, of juist eentje met een patroon. Het is maar net wat er bij de rest van je interieur past en wat je mooi vindt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.