Stijlvol en duurzaam

Thuis is het een keer tijd om het een beetje op te fleuren. En nee dan bedoel ik niet met ballonnen en slingers. Ik wilde wat meer leven in de woonkamer, badkamer, slaapkamer en in mijn werkkamer. Zo dacht ik aan een bepaalde hype dus nu helemaal in is. En die hype is: planten. Leuke huisplantjes, klein, groot, er is zo veel keus. Zo ging ik naar de winkel om te kijken naar leuke plantjes. Er waren grote planten die ik dan in de woonkamer kon zetten, kleinere planten voor in de badkamer of slaapkamer.

Waar vind ik dit?

Tijdens het zoeken viel me wel wat op. Namelijk dat een plant ook een bloempot nodig heeft. En een bloempot is nogal lastig om uit te kiezen. Het moet namelijk helemaal bij jouw stijl passen, lang mee kunnen gaan, een mooie prijs zijn en niet te zwaar.

Stijlvol en eigentijds

Om op zoek te gaan naar deze stijlvolle bloempot, ging ik achter mijn laptop zitten. Zo kwam ik na eventjes zoeken op een site die mij hiermee kon verder helpen. Dit was Godutuin. Hierop vond ik capi, een capi bloempot. Deze bloempotten hebben een eigentijds design, een hoogwaardige kwaliteit, zijn licht van gewicht en zijn weerbestendig.

Duurzaamheid is de standaard

Deze bloempotten worden geproduceerd in Nederland, in Tilburg om precies te zijn in hun eigen fabriek die volledig CO2 neutraal is. Ook is er een andere hype nu gaande, dat is het beschermen van het milieu. Ook Capi Europe denkt aan het milieu. Zoals verantwoord produceren. Ook de reden dat er vanuit Nederland gewerkt wordt, zo zijn er geen onnodige transportkosten. Daarnaast maken ze ook gebruik van recyclebaar materiaal. En nog een puntje om aan het ligt te brengen, ze besparen ruim 80% energie tijdens de productie. Zo merk je maar dat er echt wordt gedacht aan het milieu, voor onze toekomst!

Lekker licht en genoeg keus

Het fijne aan deze bloempotten is dat ze zo licht zijn. Ze zien eruit alsof ze van steen zijn gemaakt en dus een zwaar uiterlijk geven. Maar eigenlijk kan je ze zo optillen met een hand. Door de hoge kwaliteit materialen waarvan gebruik gemaakt wordt gaan deze bloempotten lekker lang mee, je krijgt dus echt waar voor je geld. Zo zullen ze niet barsten in de kou en verkleuren ze niet wanneer de zon schijnt. Naast al deze voordelen moet er natuurlijk ook een leuk design zijn. Zo zijn er dan ook verschillende “series”. Zo zijn er de series, urban, nature, lux en classic. Zo is er genoeg keus om te kijken wat er precies bij jou past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *