Perfecte plaat voor binnen en buiten

De meeste plaatsoorten zijn bestemd voor binnen of buiten, of je moet ze afwerken met een goede laag verf om geschikt te maken voor buiten. Met OSB platen klasse 3 heb je houten platen die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken, niet alleen als afwerking maar ook om stevige en veilige constructies te creëren. Door zijn goede kwaliteit zijn de platen geschikt voor dragende constructies, en zijn perfect bestand tegen natte omstandigheden. 

Verschillende toepassingen

OSB platen klasse 3 zijn platen welke zeer eenvoudig te bewerken zijn, niet voor niets worden de platen gebruikt voor bijvoorbeeld meubels, vloeren en wanden. Omdat de platen duurzaam zijn gefabriceerd bestaan ze alleen uit vezels, daardoor hebben ze ook een industrieel uiterlijk. De platen zijn ook goed om te gebruiken als vloerafwerking, met parketlijm is het mogelijk om de platen vast te lijmen aan de ondergrond. Om de platen netjes af te werken kun je gebruik maken van een beits of olie.

Profiteer van voordelige prijzen

Heb je OSB platen klasse 3 nodig bij een verbouwing, of om een constructieve klus te doen profiteer je altijd bij limtrade.nl van voordelige prijzen. De platen zijn tevens te verkrijgen in twee soorten diktes, namelijk 18 en 9 mm, voor iedere klus vind je vast de geschikte plaats in de webshop. Voordeel van deze platen is de uitstekende verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, dat de platen makkelijk te verwerken zijn is nog een ander bijkomend voordeel. De platen worden veel gebruikt in de bouwsector. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *