Mooie verdeling van de verschillende soorten zaden

De website van Allezadenkopen is super overzichtelijk! Je kunt kiezen uit verschillende categorieën die vervolgens weer zijn onderverdeeld in subcategorieën. Zo is het makkelijk zoeken en vinden wat je nodig hebt.

Wanneer je op een zaadsoort klikt krijg je de specificaties van het product: de latijnse benaming, hoeveel zaden er in het zakje zitten, hoeveel kiemdagen het zaadje nodig heeft en de zaaitemperatuur. Allemaal in één oogopslag.

Iets verder naar beneden kom je uit bij de kenmerken over het product, inclusief het handige tabelletje dat je ook terugvindt op de achterkant van de zakjes. Zo weet je altijd hoe en wanneer je een zaadje moet planten en wat het van je nodig heeft. Handig voor de onervaren tuinders met een eigen moestuin, maar zeker ook fijn voor de groene vingers onder ons.

Vandaag besteld, is morgen in huis

Alle zaden die je vóór 12 uur besteld worden dezelfde dag nog verpakt en verstuurd. Mocht je voor 20 euro of meer bestellen, hoef je zelfs geen verzendkosten te betalen.

Zonder bestrijdingsmiddelen

Op de zaden van Allezadenkopen worden GEEN bestrijdings- of andere chemische hulpmiddelen gebruikt omdat zij van mening zijn dat dat voor de hobbytuinder niet nodig is. De zaden zijn niet gemanipuleerd om een betere of grotere oogst te kunnen garanderen. Je krijgt gewoon het pure zaadje en het ligt aan jezelf om hier het beste uit te halen, gewoon zoals het hoort.

Zoveel keus

Of je nu je tuin uitbreidt met de grote bloembedden of dat je een eigen moestuin wilt opstarten. Bij Allezadenkopen.nl vind je een groot assortiment aan verschillende zaden. Ze hebben tientallen soorten kruidenzaden en honderden soorten groente- en bloemzaden. Zo vind je er alleen al 9 verschillende soorten basilicum zaadjes. Er is voor iedereen wel een zaadje te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *