Mooie toevoegingen aan jouw tuin

tuinhuis

Heb je een eigen tuin en breng je hier veel tijd in door? Maar mis je toch nog iets? In deze blog delen we een aantal tips om jouw tuin nog beter te maken. Mooie toevoegingen aan jouw tuin! Heb je zelf nog goede ideeen? Laat gerust een reactie achter op deze blog. 

Een luxe tuinkamer 

Je tuin kun je zien als het verlengstuk van je woning, mits je hier heel het jaar door ook kunt ontspannen. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat je in de regen niet in je tuin gaat zitten. Wil je heel het jaar door kunnen genieten van jouw tuin? Een luxe tuinkamer is dan de oplossing! 

Tiny office 

Een tiny office toevoegen aan jouw tuin? Ja! In deze tijd is dat heel logisch. Steeds meer mensen werken thuis, helemaal sinds de corona pandemie. Grote kans dat je in huis ruimte tekort komt of het er te druk is om te werken. Spelende kinderen, huisdieren die er rondlopen en andere gezinsleden die je storen. Een tiny office is dé oplossing tegen dit probleem. Een tiny office kun je in de tuin plaatsen. 

PoolhouseHeb jij de luxe van een eigen zwembad aan huis? Een mooie toevoeging aan een zwembad is het neerzetten van een poolhouse. Heb je geen idee wat een poolhouse is? Een poolhouse plaats je bij het zwembad. Dit is de plek waar je kunt douchen of je je kunt omkleden. Fijn, want dan hoef je dat niet in huis zelf te doen. Scheelt ook weer met natte voeten naar binnen lopen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *