Mijn zoektocht naar een nieuw interieur én een nieuwe vloer

laminaat wonen

Ik woon nu al ruim 20 jaar in dezelfde woning. 20 jaar geleden heb ik het interieur helemaal aangepakt. Dat zag er 20 jaar geleden prachtig uit, maar inmiddels is mijn interieur toch echt wel gedateerd te noemen. Dat is zonde, want ik vind het erg fijn om thuis te zijn. Daarom ben ik online op zoek gegaan naar inspiratie voor een nieuw interieur. Ook vond ik het belangrijk om een nieuwe vloer te plaatsen. Dit is gedaan door het bedrijf Laminaatpark. Benieuwd welke tools ik heb gebruikt om tot een nieuw interieur te komen? Lees gerust verder! Heb je zelf nog aanvullende tips op mijn blog? Laat dan even een reactie achter onder deze blog. 

Online woonprogramma’s bekeken

Ik heb al enige tijd geen televisieabonnement meer, ik kijk er te weinig televisie voor. Ik wist echter wel dat er veel woonprogramma’s uitgezonden worden op de televisie. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Kopen zonder kijken
  • Eigen huis en tuin
  • Vtwonen 
  • Help, mijn man is klusser

En zo kun je nog wel even doorgaan. In al deze programma’s staan metamorfoses centraal. Je kunt goed zien wat er van een oude woning met een gedateerd interieur te doen is. Naar aanleiding van deze programma’s heb ik ook gekozen voor een pvc vloer (pvc vloer Emmen). 

Pinterest Ook heb ik de app ‘Pinterest’ geïnstalleerd. Via Pinterest kun je eenvoudig inspiratie opdoen op het gebied van wonen. Mede dankzij Pinterest heb ik diverse lampen, accessoires en een bank gekocht. Ik vind dit echt een ideale app! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *