Meer ruimte om te leven

glazen schuifwanden

Je hebt een overkapping laten plaatsen omdat je waarschijnlijk meer ruimte wil om te leven, of veel vaker wilt genieten van de buitenlucht en je tuin. Het is ook mogelijk om met glazen schuifwanden en echte tuinkamer te maken, hiervoor ben je niet beperkt meer tot het voorjaar en de zomer om buiten te kunnen zitten. Door de glazen wand kun je nu ook lekker in de winter genieten van je tuin, heerlijk om met je familie door te brengen en de luxe te ervaren van de extra leefruimte. 

glazen schuifwanden

Waaruit bestaat een schuifwand van glas?

Glazen schuifwanden zijn niet zomaar glazen panelen die kunnen schuiven, ze moeten bestand zijn tegen weer en wind. Geschikt om zowel in de zomer als de winter te gebruiken, de panelen van glas die zijn vervaardigt van veiligheidsglas. De geleider aan de bovenkant is van aluminium, net als de rails aan de onderkant waar de kunststof wieltjes doorheen rollen. De profielen van de glazen wand kun je in dezelfde kleur nemen als de kleur van je overkapping zodat je een mooi geheel hebt. 

Veel daglicht

Omdat er bij de glazen schuifwanden gebruik wordt gemaakt van brede panelen, heb je een maximale inval van daglicht. Dit in combinatie met het glazen dak, zorgt dat je een enorm lichte tuinkamer krijgt. Comfort dient de mens, dus is het zinvol om stijlvolle handgrepen te laten monteren zodat je de glazen panelen eenvoudig open en dicht kunt doen. Hiermee voorkom je ook dat je snel het glas schoon moet maken door gebruik. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *