Meer ruimte nodig? Dit zijn mogelijke oplossingen!

hallenbouw

Heb je als bedrijf of als particulier zijnde meer ruimte nodig in of om het huis? Er zijn verschillende oplossingen te bedenken. In deze blog gaan we in op een aantal van die oplossingen. Heb je zelf nog een goede suggestie? Laat gerust een reactie achter onderaan deze blog! 

Als particulier: een dakkapel 

Heb je meer ruimte nodig in je woning? Bijvoorbeeld omdat je een extra slaapkamer wil creëren of omdat je een hobbyruimte wil maken? Vaak kan een dakkapel dan uitkomst bieden! Een dakkapel zorgt voor extra ruimte. Een zolder waar je voorheen niet volledig kon staan, is met een dakkapel vaak wel voor 100% te benutten. Het plaatsen van een dakkapel is een relatief kleine verbouwing en is vaak al in één dag te realiseren. 

Als particulier: een tuinhuis

Wil je een extra ruimte creëren om hier je hobby uit te oefenen? Wil je bijvoorbeeld je eigen sportschool neerzetten? Dan kan een tuinhuis uitkomst bieden! Natuurlijk is het wel belangrijk dat je flink wat ruimte hebt in je tuin. 


Als bedrijf: een loods laten bouwen

Heb je als bedrijf meer ruimte nodig? Veel bedrijven komen opslagruimte tekort. Ruimte huren is duur, daarom is het vaak voordeliger om een loods te bouwen. Voor agrarische of industriële bedrijven kan hallenbouw uitkomst bieden. 

Als particulier en als bedrijf: een garagebox kopen of huren

Zowel geschikt voor de particulier als voor een bedrijf: een garagebox. Met een garagebox heb je extra opslagruimte tot je beschikking. Stal hier bijvoorbeeld je camper of caravan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.