Maak je eigen schitterende wanddecoratie

muurstickers

Vaak heb je in een kamer of slaapkamer te maken met losse decoraties, er komt niet een bepaalde sfeer in de kamer. Door gebruik te maken van muurstickers van plaktextiel, kun je een wand volledig bedekken met een mooie sticker. Je hebt als het ware behang, alleen dan met de decoratie erop die je zelf hebt ontworpen. Wil je een prachtige zonsondergang boven de zee dan is dit mogelijk, zo zijn er vele mogelijkheden om je kamer de gewenste sfeer te geven.

muurstickers

Ook voor je stand op de beurs

Vaak is een stand op de beurs erg saai met alleen de naam en een logo van een bedrijf, door gebruik te maken van leuke kleuren en teksten maak je de stand een beetje levendig. Natuurlijk moet er wel bekend zijn van wie de stand is, maar een aantal mooie afbeeldingen die met je bedrijf te maken hebben ontwerp je zelf. Muurstickers zijn er juist voor bedoeld om een ruimte, welke dit ook is leuker en unieker te maken. Kijk snel op plakhetzelf.nl voor de mogelijkheden om je sticker te ontwerpen.

Stickers voor school

Wil je als school af van die saaie muur in de kantine, dan kun je deze muur prachtig decoreren met muurstickers. Hierbij kun je er voor kiezen om aparte afbeeldingen aan te brengen, of een mooie muur met figuren te kiezen. Door het gebruik van verschillende kleuren, krijg je direct een ander beeld en ander gevoel wanneer je in de ruimte bent. Het leukste is dat je deze ook kunt combineren met de ontwerper in de webshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *