Kun je een boomstamtafel op maat laten maken?

tafels

Robuuste tafel, luxe stoelen of toch lekker simpel en comfortabel? Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is mogelijk. Maar wanneer je specifiek op zoek bent naar een bepaalde afmeting houdt het al snel op. Wellicht heb je een kleinere woonkamer waardoor het vrij lastig kan worden om een tafel te vinden. Zonde want je hebt wellicht iets in gedachten en dat wil je graag realiseren. De hoogste tijd om op zoek te gaan naar maatwerk, echter zijn de kosten vaak hierin vrij hoog. Laat staan dat je dan wel iets vindt waar jouw voorkeur naar gaat. 

Heb je al wel eens gekeken naar een boomstamtafel op maat bijvoorbeeld? Robuuste en een stoere uitstraling wat in iedere woning past. Uiteraard ook voor op kantoor! Het prettige van deze tafels is dat de kosten alsnog onwijs aantrekkelijk is. Daarnaast ben jij dan de trotse eigenaar van een prachtige tafel.

boomstamtafel op maat

Waar te bestellen?

De gedachten van een boomstamtafel in jouw eigen woning hebben staan is subliem. Je hebt immers een design in gedachten welke je graag wilt realiseren. Met deze tafels kun je dat ook waarmaken! Deze tafels zijn, zoals het doet vermoeden, gemaakt van een boomstam. Uniek en tevens ook zeer mooi om in jouw woning te hebben. Designed by Dennis heeft het en daar kan jij van profiteren! Bekijk snel de mogelijkheden en bestel vandaag nog jouw exemplaar. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *