Je sleutels kwijt en de paniek nabij

slotenmaker eindhoven

Het is je vast wel eens overkomen; je bent je sleutels kwijtgeraakt. Overal gezocht, in je jas, in je broekzakken, je tas en je auto. Je bent de paniek nabij, want je bent buiten je huis. Ze zouden ook wel eens gestolen kunnen zijn. Wat nu? Een slotenmaker Eindhoven bellen natuurlijk. Geen paniek meer nodig. Hij of zij komt je redden. 

Één belletje, meer niet

Als je je enige huis sleutels bent kwijtgeraakt, is sleutel vervanging je enige optie. Je moet in contact komen met een gerenommeerde en ervaren lokale slotenmaker die in staat zal zijn om een nieuwe sleutel te maken voor je. Een bekwame slotenmaker uit Eindhoven zal met de hand een sleutel voor het slot maken, zonder de originele sleutel nodig te hebben. De prijs is waarschijnlijk afhankelijk van het type deurslot en de tijd die nodig is om een nieuwe sleutel te maken.

Voordat je een slotenmaker inhuurt voor het vervangen van een huissleutel, moet je je afvragen of de verloren sleutel gemakkelijk kan worden getraceerd naar je woning. Als dat het geval is, kun je beter je sloten laten vervangen. Dit is duurder dan een goedkope sleutel vervanging, maar geeft je in ieder geval wél de gemoedsrust dat niemand toegang tot je huis kan krijgen met de verloren huis sleutels.

slotenmaker eindhoven

Houd ook rekening met je verzekering

Het is ook handig om te vermelden dat verloren sleutels je verzekering in sommige gevallen ongeldig kunnen maken. Als je je huissleutel verliest en iemand gebruikt deze om toegang te krijgen en in je woning in te breken, kun je mogelijk geen claim meer indienen. Het probleem is dat je huisverzekeraar zal zeggen dat je niet de juiste maatregelen heeft genomen om je huis veilig te stellen, en geef diegene maar eens ongelijk. Veel polissen vereisen bewijs van inbraak, voordat ze bereid zijn om je claim te betalen.

Als je de sloten volledig wilt veranderen, kan de slotenmaker Eindhoven proberen je slot te kraken of te boren om toegang te krijgen. Ze zullen dan de sloten veranderen en je een nieuwe set sleutels geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.