Interieuradvies nodig voor het nieuwe kantoor?

De coronatijd is bij uitstek het moment om na te denken over dingen die lagen te verstoffen. Bijvoorbeeld: voldoet het kantoor, zoals het nu is ingericht en vormgegeven nog wel aan de vraag, of moet het toch anders? Zeker nu steeds meer mensen thuiswerken en daardoor andere eisen stellen aan hun werkomgeving. Gedegen interieuradvies is dan zeker op zijn plaats. En CEKA Nederland kan je daarbij helpen.

Kantoor versus huis

Een kantoor heeft een andere verblijfsfunctie dan een huis, en daardoor vraagt een kantoor ook een ander soort interieuradvies dan een huis. Een zakelijk interieuradvies wordt bij CEKA dan ook wel een functioneel/esthetisch interieuradvies genoemd. Naast dat ze helpen met het inrichten van kantoren, helpen ze ook met het inrichten van onderwijs- en zorgomgevingen. Een kantoor moet zo ingericht zijn dat er goed gewerkt kan worden, maar ook dat het prettig verblijven is en dat er geleerd kan worden (zaken die uiteraard ook gelden voor zorg- en onderwijsomgevingen): de functionele kant van het interieuradvies. Maar uiterlijk is ook belangrijk, mooi en aantrekkelijk ingericht: de esthetische kant van het interieuradvies.

Welk moet je rekening mee houden?

Wanneer men een kantoor of andere werkruimte (opnieuw) gaat inrichten, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken. Gelukkig hoef je daar zelf niet allemaal aan te denken wanneer je een interieuradvies aanvraagt. Tijdens het interieuradvies worden er dan zaken besproken als bouwkundige en akoestische voorwaarden, innovatieve en flexibele werkplekken en ergonomisch werken. Al deze zaken, naast de wensen en eisen die je als bedrijf hebt, worden meegenomen in het gesprek om zo tot een passend interieuradvies te komen.

Unieke ruimtes

Naast dat je in een kantoor goed moet kunnen werken en leren, is het ook zaak dat je er langere tijd kan verblijven. Met andere woorden: het is belangrijk dat je je er thuis voelt. CEKA zorgt hier voor door de techniek ‘verkoopstyling’ toe te voegen aan hun interieurontwerp, die voortvloeit uit het succesvolle interieuradvies dat eerder gegeven is. Verkoopstyling zorgt ervoor dat een zakelijke omgeving gaat aanvoelen als thuis. Dat je je er fijn en comfortabel voelt, waardoor je er langere tijd wilt verblijven. Een goed ingerichte en fijne werkomgeving zorgt ervoor dat je de betrokkenheid van je medewerkers vergroot, wat bijdraagt aan een betere prestatie.

Dus heb je besloten dat je kantoor wel een make-over kan gebruiken, vraag dan vandaag nog jouw interieuradvies aan bij CEKA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *