Inbouwkast op maat iets voor jou?

Een inbouwkast op maat is de oplossing voor het wel bekende probleem waar iedereen wel tegenaan loopt: een kast die helemaal uitpuilt van de spullen. Of misschien heb jij je kleding, schoenen en accessoires wel over meerdere kasten verdeeld omdat het anders niet past? Grote kans dat je niet echt meer overzicht hebt over wat je allemaal in huis hebt en waar het zich allemaal bevindt. Om het overzicht weer terug te krijgen kun je twee dingen doen. 1: je zou er natuurlijk voor kunnen kiezen om bij Ikea een paar mooie grote kasten te kopen en daar alles in te reorganiseren, maar je kunt ook gaan voor optie nummer twee. Investeer in een inbouwkast op maat, die aan al jouw wensen en eisen kan voldoen en die ook nog eens weinig ruimte in beslag neemt, in tegenstelling tot zo’n grote Ikea kast die gelijk je halve kamer opslokt.

Maak een lijstje

Maak een lijstje met alle eisen en verdere wensen die je hebt voor je inbouwkast op maat. Ga voor jezelf na in welke ruimte je de kast wil hebben. Inventariseer hoeveel kleding, schoenen en accessoires je allemaal hebt en welke spullen je nog meer in de inbouwkast kwijt zou willen, zodat je op basis daarvan kan kijken hoeveel planken, lades en ophang-rails er in de kast verwerkt moeten worden. Maar kijk ook naar zaken als welke houtsoort wil je dat er voor jouw inbouwkast op maat gebruikt wordt, hoe wil je dat de deuren worden afgewerkt, wil je patronen in de deuren? Wat voor handgrepen wil je op de kast bevestigd hebben? Zet alles op papier. Hoe gedetailleerder, hoe beter.

Geschikt voor alle ruimtes

Ik heb het nu gehad over een inbouwkast op maat voor in de slaapkamer, die dan dienstdoet als kledingkast. Maar in principe kan een inbouwkast op maat overal in huis geplaatst worden. Dus ook als je een kast nodig hebt in de keuken, de gang, de studeerkamer of de logeerkamer kun je terecht bij https://www.elkekastopmaat.nl/. Ze maken jouw inbouwkast op maat, voor welke ruimte je maar wilt. Jij hebt het voor het zeggen, zij maken het voor jou. Dus kom je kastruimte tekort, maar wil je niet een of ander log ding in huis hebben dat alleen maar ruimte vreet in plaats van creëert, neem dan vandaag nog contact op om samen aan de slag te gaan met het ontwerp van jouw inbouwkast op maat.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *