Huisvesting voor je personeel

Personeelshuisvesting

Heb je personeel wat uit het buitenland komt om voor je bedrijf te komen werken, dan wil je natuurlijk wel dat zij een goede woning hebben om in te overnachten of te leven. Of dit nu een kamer, een appartement of een eengezinswoning is, voor personeelshuisvesting moet je bij nl-housing.nl zijn. Wat je ook zoekt voor je personeel, zij hebben het. Ze snappen dat je geen tijd hebt om ingewikkelde procedures te doorlopen, niet voor niets worden alle zorgen uit handen genomen.

Geen ingewikkelde constructies

Wil je gebruik maken van personeelshuisvesting zijn ingewikkelde constructies niet iets waar je op zit te wachten, voor alle personeelsleden hebben zij de gepaste mogelijkheden. Bij nl-housing.nl heeft iedereen recht op goede huisvesting, van productiepersoneel tot leidinggevenden aan de top van een bedrijf. Zoek je specifiek naar mogelijkheden op maat dan is dit uiteraard ook mogelijk. De huizen, kamers of appartementen zijn voor korte duur of lange termijn te huur. 

Personeelshuisvesting

Altijd een vaste prijs

Of je nu een personeelshuisvesting voor een week huurt of voor een jaar, je betaald altijd een vaste prijs. De prijs is inclusief gebruik van bijvoorbeeld internet, televisie, gas, water en de keuken. Geen ingewikkeld gedoe met rekeningen en bonnetjes en rekeningen achteraf. Bij nl-housing.nl weet je direct waar je vooraf aan toe bent, wat voor kamer of woning je ook huurt deze zijn altijd gebruiksklaar en voorzien van alles wat je nodig hebt om comfortabel te verblijven. Mocht er toch iets zijn waar je tegenaan loopt 24 uur per dag staan ze voor je klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.