Gebruik een vloerlamp als leeslamp

Een vloerlamp kan vele doelen dienen. Een vloerlamp gebruiken als leeslamp in de woonkamer is zeker geen ongewoon gezicht. Veel mensen kiezen de vloerlamp als leeslamp, in plaats van als wandlamp, omdat ze iets meer vult in de kamer en ook als onderdeel van het decor fungeert.

De juiste vloerlamp kan dus zowel zijn doel dienen als een meubel dat je opvalt, en tegelijkertijd het leeslicht bieden dat nodig is. Als je geen inspiratie hebt om goede leeslampen te vinden, kun je een kijkje nemen onder onze leeslampen . Hier hebben we alle lampen op onze site verzameld die het meest geschikt zijn voor leeslampen.

Kies een model met twee of meer armen voor meer licht

Wil je bij het kopen van een vloerlamp veel licht voor het geld, dan kun je een lamp met meerdere armen overwegen. Zo heb je bijna twee of drie lampen in één, afhankelijk van hoeveel armen de lamp heeft.

Gebruik een vloerlamp als statement lamp

Een zogenaamde “statement lamp” is een lamp die je echt in de spotlight zet in je interieur. Dit is meestal een hele grote lamp, dat is een van de eerste dingen die je opvalt als je een kamer binnenkomt. Met de juiste vloerlamp kun je echt een stempel drukken op je interieur en een “wow-effect” creëren voor je gasten.

Gebruik een vloerlamp voor gezellige verlichting

Net zoals je je vloerlamp als leeslamp kunt gebruiken, kun je hem ook gemakkelijk gebruiken voor gezellige verlichting. De enige vereiste als het om gezellige verlichting gaat, is dat de lamp warm licht moet geven en mild licht dat voor een goed humeur zorgt. Welk licht de lamp geeft hangt helemaal af van welke lichtbron je er in zet. Als je gezellige verlichting van je staande lamp wilt, raden we je aan om onder decoratieve lampen te kijken , want hier hebben we al onze gezellige decoratieve lampen, die geschikt zijn voor gezellige verlichting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *