Ga voor een mangohouten ovale eettafel!

Duurzame meubelen, zoals een ronde eettafel van mangohout, is nu binnen ieders bereik tegen een lage prijs. Terwijl er vaak nieuws is over illegale wildkap, kun jij hardhouten meubels in huis hebben waarvan de oorsprong bekend is. Lees verder over meubilair van mangohout.

Eerst voedselvoorziening, daarna een meubel

Zoals alle fruitbomen komen ook mangobomen aan hun einde. Na een aantal jaren geeft de boom minder vruchten, en dan is het beter om te rooien en om een jonge boom terug te planten. In Nederland hebben we fruitbomenkwekers, dat is dus op veel meer plekken in de wereld. Maar bij mangohout weet je zeker dat jouw meubel uit productiebos is gemaakt, en niet uit de illegale wildkap. Mangohout is ronduit mooi hout en het beste is om dat te bekijken. Het hout heeft kleurschakeringen en heeft heel speelse nerven en knoesten. Wegens weinig tussenhandel is mangohout extra voordelig bij Mangohout Online.

Ronde eettafels van mangohout

Bij het aanzien van mangohout raak je direct enthousiast over de schoonheid van het materiaal. Teak, eiken, mahonie, het mag er allemaal wezen, maar mangohout is uniek en voordelig. Voor al ongeveer 500 euro kun je in bezit komen van een mangohout ovale eettafel. En omdat het zo duurzaam is heb je dan een eettafel voor het leven. Je kan dan nog een TV meubel toevoegen aan je interieur, of een handige set van drie salontafels. De stijlvolle set van drie mangohouten salontafels Charlotte Mahom kost slechts €159,=, heeft een tijdloos design en is zeer degelijk. Het beste blijft om mangohout in het echt te bekijken, ook om te kijken wat je nog kan toevoegen aan je inrichting. Je weet dat mangohout altijd duurzaam gewonnen is en dat het zoals iedere harde houtsoort duurzaam is. Misschien iedere 20 jaar het tafelblad opschuren en opnieuw vernissen, maar daarna is de tafel weer als nieuw. Bekijk de mangohouten meubels op de website, of ga het bekijken in een van onze showrooms in Hoorn of Doetinchem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *