Eyecatchers voor in jouw tuin

Wil jij je tuin opleuken door hier een eyecatcher te plaatsen? Dan weten wij raad! Wij vinden dat een eyecatcher de tuin helemaal afmaken. Het trekt even de aandacht en het maakt de tuin een echt kunstwerk. Je kunt natuurlijk voor verschillende eyecatchers gaan, de een kunstzinniger dan de ander. Om je hiermee op weg te helpen, hebben wij hieronder een aantal opties voor je opgesomd. 

Een ornament

De meest populaire eyecatchers die in tuinen worden geplaatst zijn ornamenten. Dit zijn beelden (vaak van steen) die een bepaalde vorm hebben. Hierbij kun je denken aan een vrouwenbeeld, een grote bloembak of waterornament. Een waterornament is daarnaast speelser dan een gewoon ornament. Bij een waterornament wordt er namelijk water vervoerd over het kunstwerk heen.

Een vijver

Een vijver is natuurlijk ook een eyecatcher voor in jouw tuin. Deze vijver kun je zo groot maken als je zelf wil en je kunt er ook nog eens prachtige vissen in kwijt. Een vijver valt ook nog eens goed te combineren met een waterornament. 

Omheining

Je hoeft niet alleen te denken aan statige eyecatcher midden in de tuin. Je kunt natuurlijk ook prachtige omheining kiezen die de blikvanger zijn van de tuin. Denk bijvoorbeeld aan een inrijpoort van Poort en Hekwerk die ook meteen pottenkijkers buiten de deur houdt. 

Een haard

Je kunt ook een mooie haard in de tuin plaatsen met daaromheen een zitgedeelte. Zorg er wel voor dat de ondergrond bestand is tegen de warmte. 

Een zwembad of jacuzzi

Met een zwembad of jacuzzi kun je niet alleen heerlijk ontspannen in de tuin. Het brengt jouw tuin ook nog eens naar een hoger level. Het straalt luxe uit en daarnaast brengt het veel waterplezier in de zomermaanden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *