Elektrische haarden bij Warmtestore

Als je op zoek bent naar een elektrische haard, kom dan naar Warmtestore. Warmtestore is hét haardencentrum van Nederland. De afgelopen jaren is dit haardencentrum door hun succesformule uitgegroeid tot de grootste leverancier van haarden, schouwen en kachels. Inmiddels heeft Warmtestore drie vestigingen. Deze zijn gelegen in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht. Natuurlijk kun je online bij ons terecht voor een elektrische haard, maar kom ook eens langs in een van onze vestigingen. Hier kun je zien hoe een elektrische haard er ‘brandend’ bij staat, zodat je gelijk de sfeer proeft. We heten je hier in ieder geval een warm welkom. 

Alleen stopcontact nodig

De elektrische haard wordt steeds populairder. Je hebt bijvoorbeeld geen schoorsteen of rookkanaal meer nodig. En in een wereld waarin iedereen steeds meer van het gas afgaat is het ook handig dat je geen gasleiding nodig hebt. Alleen een stopcontact is benodigd. Bij Warmtestore is een ruim aanbod aan elektrische haarden. Je vindt hier merken zoals DRU, Dimplex, Gazco, Faber of Element4.

Schouwen van natuursteen

Als je een elektrische haard gaat aanschaffen, dan moet je ook nadenken over de plaatsing van de haard. Wil je de elektrische haard ophangen, tegen een rechte muur aanzetten of plaatsen in een hoek? Dan biedt Warmtestore schouwen aan van natuursteen die in een van onze showrooms zijn te bewonderen. 

Soorten vuurtypes

Bij het kiezen van een elektrische haard heb je de keuze uit twee verschillende soorten vuurtypes, namelijk LED en Opti-Myst. Beide soorten hebben hun eigen voordeel. Het zorgt voor een betere luchtvochtigheid in je huis of voor een meer voordelige energierekening. 

Natuurlijk variëren de verschillende soorten elektrische haarden in prijs van elkaar. Om het beste beeld te krijgen welke elektrische haard het beste bij je past, kun je het beste een van de showrooms van Warmtestore bezoeken. In dit haardencentrum van Nederland krijg je het grootste aanbod en de meest specialistische kennis. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *