Eindelijk lenteweer

We hebben er heel lang op moeten wachten maar de lente zon en warmte is dan toch eindelijk daar. Het najaar was nat en koud, de winter ook en het voorjaar wilde maar niet op gang komen. Maar nu zien we eindelijk waar we met z’n allen zo lang op gewacht hebben, dagen achter elkaar de zon die schijnt en de temperatuur die eindelijk boven de 20 graden is gekomen. Je ziet het meteen terug in het straatbeeld. Veel meer mensen zijn er nog tot laat buiten, genietend op het terras of in de tuin. Ook de parken en de stranden lopen weer vol met wandelaars en zonaanbidders. Nu de pandemie versoepelingen elkaar in rap tempo opvolgen kunnen we van steeds meer dingen genieten die met mooi weer zo leuk zijn om te doen. Je kan weer naar de dierentuin, het pretpark of een voetbalwedstrijd. Het mooie weer in combinatie met de versoepelingen heeft de glimlach op veel gezichten terug gebracht.

Genieten in en om het huis

Het is natuurlijk niet altijd nodig om ver van huis te gaan om van het mooie lenteweer te genieten. Op je balkon of in je tuin is het ook goed vertoeven met deze temperaturen. Veel mensen hebben in het vroege voorjaar, toen het weer nog minder mooi was, hun tuin al opgeruimd en opgeknapt. De tuin loungeset is een veel gezien item in veel tuinen. Het comfort van een echte bank gecombineerd met de buitenlucht maakt van een loungeset een genot om heerlijk te relaxen. Het ultieme gemak bereik je met een all weather loungeset. Weer of geen weer, je loungeset kan gewoon buiten blijven staan en als het weer dan opknapt kun je meteen weer in je tuin genieten. Gezien het grillige weer in ons land is een all weather loungeset wel een aanrader. Online zijn er volop loungesets te verkrijgen.

Een mooie zomer

We hopen natuurlijk met velen dat het mooie lenteweer zich doorzet naar een zonnige en warme zomer. De laatste jaren zijn we best wel verwend geweest met mooi zomerweer. Het is niet altijd heel lang achter elkaar mooi weer maar voor Nederlandse begrippen waren de afgelopen zomers best mooi. Door de klimaatverandering worden de seizoenen steeds grilliger. Heftige onweersbuien en periodes met grote hitte in de zomer zullen steeds vaker gaan voorkomen. Maar die zullen ook weer worden afgewisseld met periodes met regen en lage temperaturen zodat het dan wel weer herfst kan lijken. We zullen het net as ieder jaar gewoon af moeten wachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *