Een tafelkleed op maat is niet alleen mooi om te zien

Hoe leuk is het als je, wanneer je een etentje geeft, alles er schitterend uitziet? Dat je het mooie servies gebruikt en je glazen nog eens extra poetst en dat je bestek glimt als nooit tevoren. Maar wat doe je met het tafelkleed? Wanneer je een standaard maat tafel hebt, hoeft dat geen probleem te zijn. Maar wat nu als je een langere of juist kortere tafel hebt? Kies je er dan voor om een deel van het kleed dubbel te vouwen of juist een deel van de tafel onbedekt te laten? Het kan ook anders: laat een tafelkleed op maat maken. Een tafelkleed op maat is niet alleen heel mooi om te zien, het is ook nog eens handig. Ook wanneer je gewoon met je gezin aan tafel eet.

Een tafelkleed op maat voor buiten

We hebben al een voorproefje gehad van het mooie weer dat eraan zit te komen. En dat smaakt naar meer. Meer buiten zijn vooral en dus ook lekker buiten eten. Eten aan de tuintafel is natuurlijk al een feest op zich. Maar wat nu als je ook de tuintafel mooi aankleedt? Door een tafelkleed op maat te laten maken voor de tuintafel zorg je ervoor dat er geen kringen in je tuintafel komen en dat je gemorst eten en drinken niet tussen de kieren hoeft uit te peuteren.

Kun je zo'n speciaal tafelkleed gewoon wassen?

Je kunt een op maat gemaakt tafelkleed gewoon wassen in de machine. Het is wel belangrijk om te weten dat je het tafelkleed niet te heet moet wassen en dat je, belangrijk!, geen wasverzachter moet gebruiken. Wasverzachter en ook het gebruik van de droger kunnen ervoor zorgen dat de beschermlaag van de tafelkleden verdwijnt. Dit laagje zit erop zodat de meeste vloeistoffen er gewoon vanaf kunnen lopen en voedsel niet direct in het kleed trekt. Droog je op maat gemaakte tafelkleed gewoon aan de lijn, dat staat ook nog eens extra feestelijk!

Heb je de smaak van de vrolijke kleurtjes te pakken?

Dan kun je nog veel meer mooie items bestellen. Wat denk je van een zonnestoel of een fijn kussen? Een mooie tas of een stel placemats? Ook een regisseursstoel of een klein krukje behoren tot de mogelijkheden. Je kunt in alle gevallen precies die stof kiezen die jij het mooist vindt. Ga je voor stoelen voor je hele gezin? Dan kun je er zelfs voor kiezen om voor ieder gezinslid een andere stof te kiezen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *