Een steiger om aan de gevel te werken

Rolsteiger

Wanneer je werkzaamheden moet verrichten aan de gevel van je woning, is een rolsteiger een uitstekende steiger om te gebruiken. Het opbouwen van een steiger is een niet al te ingewikkelde klus, wel dien je ervoor te zorgen dat de steiger op een stevige en stabiele ondergrond staat en deze vastgezet kan worden tijdens de werkzaamheden. Een steiger is in alle gevallen vervaardigd van aluminium, dit zorgt ervoor dat het gewicht van een steiger niet hoog is.

Rolsteiger

Eenvoudig verplaatsen van een steiger

Een rolsteiger kun je zowel binnen als buiten gebruiken, zoals de naam al zegt heeft de steiger wielen om deze op een eenvoudige wijze te verplaatsen. De afmetingen van de verschillende rolsteigers kunnen verschillend zijn, hierdoor zijn ze voor alle werkzaamheden geschikt. Het plateau waar je op staat kun je ook in verschillende breedtematen verkrijgen, voldoende ruimte om je spulletjes tijdens je werk neer te leggen en natuurlijk veilig te kunnen werken. Je kunt met een steiger op verschillende hoogtes werken, zorg er altijd voor dat de steiger vaststaat. 

Verschillende accessoires voor je steiger

Ook voor een rolsteiger zijn er verschillende accessoires om nog comfortabeler en veiliger te werken, je kunt bijvoorbeeld de steiger uitrusten met extra leuningen. Wil je optimaal beschermd zijn, dan zijn er tegenwoordig heupleuningen voor een steiger, deze zorgen ervoor dat je nooit tussen de leuningen door kunt vallen. In combinatie met de bekende schuine schoor heb je een perfecte beveiliging voor je steiger om optimaal te kunnen werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *