Een schitterende groene erfafscheiding

Betonnetten

Wanneer je aan betonnetten denkt dan denk je direct aan een bouwwerk of bouwerij waar de netten voor worden gebruikt, maar de netten kunnen ook worden ingezet in de tuin als afscheiding. Steeds vaker worden de netten geplaatst als schutting, je kunt het groen mooi tussen de mazen door laten lopen. Hierdoor krijg je een prachtig groen geheel in plaats van een betonnen of houten schutting, ook als zijkant voor je overkapping zijn de netten goed te gebruiken.

Welke netten zijn geschikt?

Eigenlijk is ieder net wel geschikt om te gebruiken in je tuin, hoe groter de maas hoe ruwer je groene scheiding oogt. Hoe kleiner de mazen zijn, hoe dichter de erfafscheiding kan groeien en je meer privacy hebt. Let er wel op bij de aanschaf van de netten, dat je niet de geroeste bruine netten gebruikt maar de soorten die gegalvaniseerd zijn. Wanneer een verroest net nat wordt van de regen, zullen er bruine druppels op je mooie groene erfafscheiding terecht komen. Met de gegalvaniseerde soort heb je dit probleem niet.

Betonnetten

Dikte van het betonijzer

Bij het plaatsen van betonnetten als afscheiding in de tuin, maakt de dikte van het ijzer niet heel veel uit. Wel is het zo, hoe dikker het betonijzer is hoe steviger het geheel wordt. Bij heel dunne staven betonijzer heb je meer kans op vervorming van het geheel, dikker materiaal maakt het geheel stijver. Zeker wanneer je een lange schutting moet maken is dit aan te raden. In de webshop van betonstaal.nl vind je verschillende soorten en formaten netten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.