Een samenkomst om nooit te vergeten

Eindelijk krijgen we een beetje perspectief, de wereld opent zich langzaam weer en we gaan weer naar buiten, we zien elkaar weer. Natuurlijk volgen we nog wel de regels om het zo veilig mogelijk te laten verlopen. We zijn nog niet helemaal uit de storm, maar de kust is in zicht. En dat vraagt om een feestje. En veilig feestje met weinig mensen, alleen met onze dierbaren zodat we kunnen vieren dat we weer ietsje dichter bij elkaar mogen zijn. In deze blog vertel ik je hoe je zo’n kleine samenkomst kan organiseren. Lees je mee?

Houd je altijd aan de maatregelen

Zoals ik al zei, is het belangrijk dat je je aan de geldende maatregelen houdt. Alleen op die manier kunnen we dichter bij elkaar zijn zonder een risico te vormen voor onszelf of anderen. En op die manier kan het perspectief dat nu geboden krijgen ook tot uiting komen. Anders zijn we dadelijk weer terug bij af en weten we niet waar het naartoe gaat. Op dit moment is het advies dat je twee mensen mag uitnodigen op één dag, houd je daar dan ook aan.

Maak het speciaal

Want ook met weinig mensen kan je zo samenkomst heel speciaal maken. Door de tafel leuk aan te kleden met mooi servies en een prachtig tafelkleed op maat. Het mooie weer komt eraan en ik raad je aan om naar buiten te gaan. Maak er bijvoorbeeld een picknick van of tuig je lounge set buiten op met decoraties, zoals dat tafelkleed om het vervolgens te vullen met allerlei lekkernijen die hebt gehaald bij lokale ondernemers. Zo betrek je de buitenwereld alsnog bij je kleine feestje, daar wordt iedereen vrolijk van.

Heerlijk in de buitenlucht

Eigenlijk moeten we het geen feestje noemen, feestjes mogen natuurlijk niet. Dit is een samenkomst geheel volgens de regels en dat mag wel. Dat voelt gewoon als een feestje. Ik raad nogmaals aan om deze samenkomst in de buitenlucht te doen omdat iedereen hier meer ruimte heeft en de lucht frisser is. Daarnaast kunnen we allemaal wel wat vitamine D gebruiken na al dat binnen zitten. Met z’n allen maken we er een lente en zomer van die we nooit meer zullen vergeten en waarin we nog dankbaarder zijn dat we elkaar hebben. Ga lekker buiten zitten in een heerlijke zonnestoel met een en je partner of familielid en een drankje, sta samen stil bij het moment. We weten inmiddels dat we dat niet meer voor lief kunnen nemen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *