Een bouwkundige keuring in Den Haag: voordeel voor alle partijen

Als jij een woning hebt gevonden die je graag wilt kopen, dan laat je een bouwkundige keuring Den Haag uitvoeren om te weten te komen in welke staat deze zich verkeert. Ben je de verkoper van een woning, dan laat je een bouwkundige keuring uitvoeren om te bewijzen dat je woning in orde is. Tijdens deze keuring komt een bouwkundig ingenieur de woning inspecteren en de gebreken in kaart brengen. Dit alles wordt samengevat in een rapport en in dat rapport wordt beschreven wat er aan de woning mankeert, wat er gedaan moet worden en wat de mate van onderhoud is die nodig is in de toekomst. Het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring in Den Haag heeft voordelen voor beide partijen.

Een bouwkundige keuring in Den Haag, aangevraagd door de verkoper

Wil jij je woning verkopen, dan wil je dat waarschijnlijk het liefst zo snel mogelijk doen. Hoe sneller je woning verkocht is, hoe minder je betaalt en hoe sneller je je geld binnen hebt. Misschien heb je zelf ook al een woning gezien die je wilt kopen, maar kan dat niet tot je je eigen huis kwijt bent. Door een bouwkundige keuring in Den Haag uit te laten voeren kun je het proces versnellen. Je laat potentiële kopers direct zien wat de huidige status is van de woning. Zij weten exact wat ze kopen en hoeven dan zelf geen bouwkundige keuring in Den Haag meer aan te vragen. Met dit document laat je ook zien dat de prijs die je vraagt terecht is en waarom. De voordelen voor de koper spreken voor zich:

  • Je komt direct eerlijk en betrouwbaar over, wat een gemoedelijke verkoop oplevert.
  • Je verkoopt je woning sneller.
  • Je staat sterk in de onderhandelingen.
  • Je kunt bewijzen waarom je een bepaalde vraagprijs hebt uitgekozen en vaak krijg je die dan ook.
  • Je neemt de leiding en het initiatief tijdens het gehele proces.

De voordelen voor de koper

Ben jij op zoek naar een woning en heb je een huis gezien dat je erg graag wilt hebben, dan is de bouwkundige keuring in Den Haag, van www.schippers-bouwconsult.nl, bedoeld om je uiteindelijke beslissing te maken. Komt de woning niet goed uit de keuring, dan haak je af of bied je een lagere prijs. Is het bouwkundig rapport juist goed en zijn er weinig problemen, dan kun je met zekerheid overgaan op de aankoop. Een bouwkundige keuring in Den Haag bij sommige hypotheekverstrekkers ook nodig om een hypotheek te kunnen krijgen. Ben je de koper, dan profiteer je ook van een aantal voordelen als je een bouwkundige keuring in Den Haag inplant:

  • Je weet zelf al dat je de woning wilt kopen, maar zonder rapport weet je niet in welke staat deze verkeert.
  • Het rapport kan je helpen de beslissing te maken en af te haken, een lagere prijs te bieden of de woning te kopen.
  • Een bouwkundig rapport kan nodig zijn als je een hypotheek wilt afsluiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *