Een boom of palmboom in mijn tuin?

Op deze wereld zijn er vele diverse planten en bomen die jou een leuk gevoel kunnen geven wanneer je ze ziet. Ze kunnen je laten denken aan een persoon waar je veel van houdt of Iemand die erg veel haast. Dit komt door de kleuren.Kleuren kunnen emoties invloeden. Maar zelfs als deze kleuren niet jouw lievelingskleuren zijn hebben ze ook een grote invloed op je leven. Bomen kun je veel rust brengen wanneer een wandeling neemt in je vrije tijd. Palmbomen doen precies hetzelfde, maar ze geven je het gevoel dat je op vakantie bent. Kies een wandeling of Wil je een palmboom kopen en deze in je achtertuin zetten?

Bomen

Bomen zorgen voor veel zuurstof,Maar hebben ook een nadeel en dat is dat de wortels kunnen uitgroeien tot huis verwoesters.De wortels zijn al zo groot dat ze je huis kunnen beschadigen. Daarom is het alleen handig om een boom in je tuin te zetten als je een grote tuin hebt van een paar hectare. Het fijne is wel dat je een boom niet volgroeid is niet hoeft te voeden met water, licht en CO2.Kleine bomen daarentegen hebben wel wat water nodig ,omdat ze geen diepe wortels hebben die ze hierbij ondersteunen.

Palmbomen

Palmbomen geven een warm gevoel. Dat gevoel dat je denken aan de tropen. Maar waarom zou je een palmboom kopen terwijl je weet dat het in de winter waarschijnlijk doodgaat. Als je denkt zal ik je helpen. Er zijn namelijk palmbomen die wel tegen de winter kunnen. Deze palmbomen komen uit de Pyreneeën en zijn koud weer gewend. Wel is het aangeraden om de plant goed verzorgen. Probeer de palmboom af te dekken met een groot doek zodat het niet dood vriest. Verder zou je er niet veel aan moeten doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *