De impact van kleuren, vloeren en binnendeuren

verfkleuren

Je woning is nooit af. Dat is iets wat je waarschijnlijk wel vaker heb gehoord. En eigenlijk is dat ook zo. Woontrends volgen elkaar snel op. Natuurlijk hoef je niet mee te doen aan elke trend. Maar af en toe is het goed om je woning een make-over te geven. Je spendeert immers ontzettend veel tijd in je eigen woning. Door deze zo comfortabel mogelijk te maken, kom je na een dag hard werken helemaal tot rust. Ben je van plan om jouw woning een make-over te geven? Heb je geen idee waar je moet beginnen? In deze blog delen we enkele tips. 

De invloed van kleuren 

Tot rust komen na een dag van inspanning? We raden lichte kleuren aan op de muur. Denk bijvoorbeeld aan beige of taupe. Wit kan wat kil ogen, daarom raden we je aan niet alles te witten. Wat ook voor meer rust kan zorgen: het plafond mee sauzen in dezelfde kleur als de muur. Klinkt wat heftig, maar het werkt echt! Probeer het maar eens uit. 

De invloed van binnendeuren

Dagelijks maak je gebruik van meerdere binnendeuren in je woning. De deur van de hal naar de woonkamer, de deur naar je slaapkamer en de deur naar het toilet. Een deur dient een praktisch doel, maar springt ook in het oog. Toch hebben veel mensen een ‘standaard’ deur. Wil je jouw woning een goede beurt geven? Vervang je binnendeuren dan eens! We raden je een taatsdeur aan. Voor goed advies raden we je aan om de heren en dames van Deurmarkt.com in te schakelen. Zij geven jou het beste advies. Of je nu op zoek bent naar een Skantrae binnendeur of een Austria binnendeur

Vloeren

Ook de vloer heeft een grote impact op de uitstraling van jouw woning. Ga je voor een grote make-over? Neem dan zeker de vloer mee! Tegenwoordig erg populair: PVC vloeren. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *