Containers huren doe je bij Maton Groep

container

Je kunt containers in allerlei soorten en maten huren. Voor jouw bouwklus, tuinrenovatie, verbouwing, en ga zo maar door, zijn er containers te vinden. Maton Groep is het perfecte bedrijf voor jou, want ze zijn onder andere gespecialiseerd in het verhuren van containers. Hun containers zijn bijvoorbeeld ideaal om puinafval of grondafval in te deponeren.

Formaten

De containers die je bij Maton Groep kunt bestellen en huren, verschillen in hun formaat. Als je een kleine klus hebt met weinig afval, heb je natuurlijk geen grote container nodig. Dan kun je bijvoorbeeld een container van drie of vier kubieke meter huren. Heb je juist een klus waarbij heel veel afval vrijkomt? Dan is een grotere container van acht kubieke meter wellicht handiger. Je mag een container namelijk niet zo vol mogelijk stoppen. Het afval mag maar met beperkte formaten uit de container steken.

container

Ophalen

Als je een container wil huren, kun je op de website aangeven wanneer je de container nodig hebt. Vervolgens wordt de container op het gewenste tijdstip gebracht naar een door jou gekozen plek. Een voordeel: je hoeft hiervoor niet thuis te zijn! Zo kun je als je thuiskomt meteen aan de slag om jouw project zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Wanneer de container vol is, wordt deze ook weer opgehaald.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *